Puntvandeziel Blog

Gezondheid

Stress heeft een grote impact op je gezondheid

We zijn allemaal wel eens gestrest, we leven niet in een luchtbel of utopische wereld. Stress is dus niet helemaal uit ons leven te bannen, dat is onmogelijk. Je kan wel je reactie op stress leren beheersen. Jij kunt bepalen hoe stress in je lichaam komt en hoe dit je lichaam beïnvloedt.

Lees verder ┬╗
Gezondheid

Welke voeding is slecht voor je immuunsysteem?

In mijn praktijk zie ik veel gevallen van een verstoorde hormoonhuishouding, zenuwstelsel en het immuunsysteem. Dit blog is het derde artikel van de reeks die ik schrijf over de hormoonhuishouding, het zenuwstelsel en het immuunsysteem. Deze gaat over de bijnieren in relatie tot het immuunsysteem

Lees verder ┬╗
Gezondheid

Bijnieren, immuunsysteem en ontstekingen.

In mijn praktijk zie ik veel gevallen van een verstoorde hormoonhuishouding, zenuwstelsel en het immuunsysteem. Dit blog is het tweede artikel van de reeks die ik schrijf over de hormoonhuishouding, het zenuwstelsel en het immuunsysteem. Deze gaat over de bijnieren in relatie tot het immuunsysteem

Lees verder ┬╗
Gezondheid

Diabetes II, de oorzaak is de oplossing

Het is onbegrijpelijk dat er in onze maatschappij zo weinig wordt gedaan aan het voorkomen en omkeren van diabetes type II. Hoe sneller het ontdekt wordt, hoe gemakkelijker we het kunnen omkeren. Er zijn in Nederland maar enkele risicogroepen die preventief worden gecontroleerd op diabetes.

Lees verder ┬╗
Gezondheid

Bijnieruitputting de gevaarlijke sluiper

In mijn praktijk zie ik veel gevallen van een verstoorde hormoonhuishouding, zenuwstelsel en het immuunsysteem. Dit blog is het eerste artikel van de reeks die ik schrijf over de hormoonhuishouding, het zenuwstelsel en het immuunsysteem. Deze gaat over bijnieruitputting, wat een gevaarlijke sluiper is.

Lees verder ┬╗
Laat mij jou terugbellen