Word pilot deelnemer in mijn krachtige holistische pijnprogramma en overwin je chronische pijnklachten.

> Heb je chronische pijn of vage klachten die maar niet over gaan, wat je ook hebt gedaan en hoeveel medicatie, behandelingen of therapieën je ook geprobeerd hebt? 

> Heb je niet de energie om te doen wat je graag wil doen of wil je graag iets veranderen in je leven, maar kan je niet de juiste koers vinden?

> Ben je uitgeblust of gewoon moe?

> Ben je het zat om geisoleerd te leven en altijd maar afhankelijk te zijn van anderen?

> Wil je echt van je pijn af en ben je bereid daarvoor te werken, echt daarvoor te werken.

> Ben je bereid daar keiharde afspraken over te maken met jezelf?

> Ben je bereid te doen wat nodig is, ook al is het nog zo confronterend?

Claim je leven dan terug en neem deel als tester van de pilot holistisch pijnprogramma van Puntvandeziel Acupunctuur & Natuurgeneeskunde!

Door deel te nemen help jij jezelf en andere mensen die lijden aan (chronische) pijnklachten. Daarbij geeft het mij de kans om mijn programma’s nog beter af te stemmen op de wensen van mijn klanten. Ik heb plek voor maximaal 4 personen die ik gedurende een half jaar begeleid in dit nieuwe pijnprogramma. Mijn pijnprogramma’s zijn niet bedoeld voor doorgewinterde rationalisten, maar voor mensen die bereid zijn de kronkelige en niet altijd logische paden van het bewustzijn te volgen. Een effectief en krachtig pijnprogramma die jou helpt je leven terug te winnen. Voel je vrij, positief en onbeperkt in wat jij wilt doen!

– krijg inzicht in je pijn en de oorzaken hiervan
– geeft je rust en haalt onzekerheden weg
– verhoog je dagelijkse activiteiten
– doe weer dingen voor jezelf
– verminder stress
– verbeter je slaap
– 
verminder het gebruik van slaappillen en medicijnen
– meer energie om te leven zonder beperkingen
– verminder je afhankelijkheid
– jij controleert de pijn
– je krijgt de regie terug over je eigen leven.

Hoe gaan we te werk?
Ik behandel jou met Chinese acupunctuur en natuurgeneeskunde. Daarnaast leer ik jou pijnbeheersing-, meditatie-, en ademhalingstechnieken om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Ook ontvang jij een voedingsadvies op maat; hier valt namelijk al veel snelle winst te behalen. Daarnaast houden wij samen een aantal counseling-sessies die heldere inzichten geven in jouw patronen en persoonlijke proces.

Wat maakt deel uit van het programma:
– 12 behandelingen
– 2 x inzichtelijke counseling-sessies
– 2 x pijnbeheersing-training
– 2 x versterkende meditatie-training
–  1 x relaxte ademhalingstraining
– pijn- en emotie-dagboek
– intuitief voeding-schema op maat
– unieke reader
– evaluatiegesprek

Om te kunnen deelnemen aan dit programma moet je langere tijd last hebben van (chronische) pijnklachten en een leeftijd hebben tussen de 25-45 jaar. Verder vraag ik een investering van €1157,- die mij alles zegt over jouw commitment aan jezelf en dit unieke programma. Het is een unieke kans, want de totale waarde van dit programma bedraagt €3.500,-. Meld je snel aan via email naar info@puntvandeziel.com of bel naar 06 – 55 787 103. Nadat wij een persoonlijk gesprek hebben gehad beslissen we samen of dit pijnprogramma voor jou passend is.