Met welke klachten komen patiënten in mijn praktijk?

Hieronder tref je enkele voorbeelden aan van klachten die ik succesvol heb begeleid en behandeld in mijn praktijk.

Mijn specialisatie ligt in pijnklachten en onbegrepen klachten op zowel fysiek als emotioneel niveau. Mijn doel is om jouw van je klachten af te helpen. Alhoewel dit niet in alle gevallen lukt voelen mijn patiënten zich altijd veel beter, gezonder en vitaler na mijn behandelingen.

De balans hierin is gelukkig positief.  Daarnaast specialiseer ik mij in specifieke mannenklachten. Al mijn protocollen zijn er op gericht de juiste diagnose en oorzaak te vinden van jouw klacht. Mijn visie is dat we alleen met een juiste diagnose aan de oplossing kunnen werken. Lifestyle- en voedingsadvies (Nutritional Balancing ) maken deel uit van  mijn programma’s. 

Als je een vraag hebt over jouw klachten of wilt weten of en hoe ik jou kan helpen, neem dan contact met mij op. 

Tintelingen en pijnlijke tenen en voeten.

Ik ben een man van vijfenvijftig jaar die nu ongeveer drie jaar pijn heeft. Het begon met een gekke tinteling in mijn tenen, een beetje als kleine speldenprikjes.Toen werd het geleidelijk aan een scherpe pijn in al mijn tenen. In het afgelopen jaar heeft de pijn zich aan beide kanten naar de rest van mijn voeten verspreid.

In de afgelopen paar maanden begon ik pijn aan mijn kuiten aan beide kanten op te merken. Ook is de pijn ernstiger en belemmerd mij in alles wat ik doe. Het is een constante, intense pijn, en soms krijg ik deze vreselijke scherpe elektrische schokken na het lopen.

Op de meeste dagen heb ik nu moeite met het dragen van sokken of schoenen omdat de huid op mijn voeten erg gevoelig wordt. Mijn voeten voelen soms ook ijzig koud aan en het ze lijken wel blokken hout. Ik slaap erg slecht vanwege de pijn en mijn vrouw zegt dat ik behoorlijk prikkelbaar ben geworden. Ze noemt me een knorrige oude man en ik ben pas vijfenvijftig!

Pijn na gordelroos.

Ik ben een 65-jarige trotse grootmoeder. Mijn pijnprobleem begon drie jaar geleden toen mijn man plotseling stierf. Een paar maanden na zijn dood merkte ik een pijnlijke uitslag op aan de rechterkant van mijn borst en onder mijn borst, die zich naar mijn rug verspreidde. Het zag eruit als de helft van een riem. Het was behoorlijk pijnlijk. Ik belde mijn arts en hij wist meteen dat het gordelroos was. De uitslag genas binnen een maand , maar de pijn ging nooit weg.

Ik heb nu twee pijngebieden waar eerst de uitslag zat, één aan de ene kant van mijn rug en de andere onder mijn rechterborst. Er is altijd een diepe pijn. Op andere momenten jeukt het heel erg, maar krabben verergert de pijn. Mijn arts vertelde me dat hij niets voor mij kan doen. Kunt u mij helpen?

Warm en koud 

Ik ben een eenendertig-jarige vrouw. Ongeveer zes maanden geleden verstuikte ik mijn enkel bij het sporten. Ik heb meerdere keren dezelfde enkel verstuikt, maar deze keer leek het gewoon anders. Toen het voor het eerst gebeurde, voelde ik een scherpe pijn in mijn enkel en mijn voet.

De pijn is nooit overgegaan. In de eerste maand werd de voet erg koud en was erg gezwollen. Het is een brandende pijnen en een gevoel van warmte in de voet en enkel. De pijn is nu meestal een diepe pijn. Ik krijg ook nog steeds brandende pijn als de voet koud wordt. Ik kan geen sok of schoen aantrekken omdat mijn voet zo gevoelig is.

Zelfs mijn lakens kunnen pijn veroorzaken. De voet begint soms hevig te zweten wanneer geen ander deel van mijn lichaam zweet. Ook, en dit is een beetje raar, voelt mijn voet niet meer alsof het een deel van mijn lichaam is.

acupunctuur

Heb je een vraag? Vul je gegevens in en je wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld. 

Migraine

Ik ben een 23-jarige vrouw. Ik heb hoofdpijn sinds ik een tiener was, samenvallend met mijn eerste menstruatie. Ik heb sindsdien bijna elke maand verschrikkelijke hoofdpijn. Hoewel mijn symptomen nooit veel hebben gevarieerd, beginnen ze mijn leven te beïnvloeden. En nu lijkt de hoofdpijn geen verband te houden met mijn menstruatiecyclus. Ik heb een eenzijdige kloppende pijn bij mijn slaap en voorhoofd. Meestal aan de rechterkant. Binnen 15 tot 30 minuten wordt het zeer ernstig, een  hele heftige pijn. Maar ook andere symptomen, waaronder misselijkheid, braken en gevoeligheid voor licht en geluid. Dit verpest mijn leven gewoon.

Spanningstype Hoofdpijn.

Ik ben een 23-jarige man en had nog nooit hoofdpijn gehad tot een jaar geleden, toen ik promotie kreeg en meer verantwoordelijkheid kreeg voor mijn werk. En nu komt de hoofdpijn vaker voor, ongeveer één erge hoofdpijn per week. De pijn begint aan de basis van mijn nek en beweegt dan naar mijn hele hoofd, als een riem die om mijn hoofd wordt gespannen. Af en toe heb ik andere symptomen – ongeveer een derde van de tijd heb ik wat milde misselijkheid en gevoeligheid voor licht. Nu voelt mijn nek stijf en pijnlijk aan. Pijnstillers zoals paracetamol en ibuprofen helpen niet. Wat kan ik doen? 

Afbrekende pijn

Ik ben een vijfendertigjarige, werkende moeder die het afgelopen jaar  pijn in mijn hele lichaam heeft gekregen.  Het lijkt alsof ik elke dag wakker word met pijn in mijn benen, armen, borst en rug. Ik krijg ook altijd hoofdpijn. Het voel als een grote pijn! Ook als ik genoeg slaap voel ik me nooit echt goed uitgerust; Ik ben de hele tijd gewoon moe. Ik kan gewoon mijn verantwoordelijkheden niet meer bijhouden. Dit maak mij depressief en angstig. 

“Onzichtbare” rugpijn.

Ik heb nu twee jaar rugpijn. Ik heb een operatie gehad aan mijn rug nadat ik pijn in mijn rug kreeg door een zware doos op te tillen op het werk. De chirurg zei dat ik een “uitpuilende schijf” had die de oorzaak van mijn pijn was en nu bijna achttien maanden geleden een discectomie bij mij uitvoerde. Hij zei dat de operatie een succes was. Nou ja, misschien voor hem, maar niet voor mij!

Ik heb nog steeds ernstige rugpijn. In feite is het nu erger dan vóór de operatie. Veel specialisten hebben mij onderzocht. De tests geven geen afwijkingen en de artsen zeggen dat het een normaal beeld is  “wat we verwachten te zien na een rugoperatie”.  Dus nu weet ik niet wat ik ervan moet denken. De experts zeggen dat ze niet kunnen zien waarom ik pijn heb. Zit het allemaal in mijn hoofd?

acupunctuur middelburg

Moeilijker en pijn bij het plassen.

Nu loop ik al lange tijd rond met veel moeten plassen. Ook heb ik pijn tijdens het plassen en loopt het niet goed meer.
De dokter gaf aan dat het waarschijnlijk een prostaatontsteking is. Na een lange tijd aan de antibiotica gezeten te hebben, is het ng steeds niet opgelost.
Mijn dokter gaf aan dat een prostaatverhoring is iets waar ik mee moet leren leven. Mijn seksleven is nog nooit zo slecht geweest en in de nacht moet ik er meerder keren uit om te gaan plassen. Ik ben pas 51 en ik wil het erg graag oplossen. 

Onder ander voor: 

✅ Nekpijn en schouderpijn
✅ Rug- en kniepijn
✅ Hoofdpijn en migraine
✅ Slaapproblemen
✅ Vage klachten
✅ Neuropathie
✅ Overgewicht
✅ Allergieën
✅ Lusteloosheid en Burn-out
✅ Psychische klachten
✅ Prostaatklachten