ScanCoaching

ScanCoaching®

De ScanCoaching® methode maakt gebruik van PSY-ray technologie wat werkt op het snijvlak van bio- energetica en big data. Met behulp van gecertificeerde protocollen levert dit een krachtig effect van bewustzijn op. Het verbetert jouw vitaliteit, persoonlijke ontwikkeling en performance!

Geeft je de vrijheid om betere keuzes te maken

✓ ScanCoaching® maakt met geavanceerde technologie zichtbaar wat jij niet ziet van jezelf.

✓Een nieuwe, objectieve blik op de wereld ontstaat,  zodat jij betere keuzes kan maken.

✓ Deze bewustwording creëert succes en groei in alle facetten van jou leven.


De methode

De oorzaken van jouw belemmerende en meestal onderbewuste patronen worden in beeld gebracht. Alles wat jij nu meemaakt is het gevolg van jouw ervaringen en beslissingen uit  het verleden, waaronder ook jouw imprint. Door de oorzaken bewust te maken ontstaat er vrijheid om andere keuzes te maken.

Boek een demo-sessie met een gecertificeerd ScanCoach® en ontvang direct waardevolle inzichten. Nu voor €349,- in plaats van €695,-.

Bron: ScanCoaching Nederland

Niet-goed-geld-terug-garantie! 

Het is de meeste unieke en geavanceerde manier van coachen op dit moment. De ervaringen die ik heb met mijn klanten zijn allemaal super positief. Mocht jij na de eerste maand het idee hebben dat je niet de vastgestelde doelstellingen en resultaten behaalt zoals jij ze voor ogen hebt. Dan ontvang je het geïnvesteerde bedrag, minus 175 euro administratiekosten retour. Voorwaarde bij deze garantie is dat je het meteen na het einde van de eerste maand aangeeft.

Gecertificeerd ScanCaoach®

Dit houdt in dat een ScanCoach® met succes de opleiding tot ScanCoach® heeft afgerond en voldoet aan de eisen die gesteld worden aan een gecertificeerde scanCoach®. Waaronder het medische basis kennis en het volgen van supervisies bij de ScanCoach® Academy. Dit om de kennis en vaardigheden up-to-date te houden en uit te breiden. Een  gecertificeerd Scancoach® werkt volgens de protocollen van sCancoaching Nederland.

Voor meer informatie kijk je op :  www.scancoaching.nl.