Quantum Jump Traject

Moeiteloze verbetering, hervind je gezondheid en passie

Ben je overwegend moe, futloos, opgebrand en ervaar je veel stress en fysieke of emotionele  klachten? Voelt het alsof jij geestelijk en lichamelijk niet in staat bent om te doen wat jij wilt? Wil jij het maximale uit je leven halen, maar weet je niet hoe? Dan is Quantum Jump van Puntvandeziel de oplossing voor jou!

De oplossing voor gezondheids-klachten!

Pijnklachten verdwijnen of verminderen

✓ Ontdek jezelf  in relatie tot je omgeving

✓ Beter in balans en meer energie 

 Inzicht in de juiste voeding voor jou 

 Een actiever leven 

 Oplossingen voor belemmerende patronen

Wat maakt dat dit traject anders is dan andere trajecten?

Om jou te helpen combineer ik vaardigheden, kennis, wijsheid, wetenschap en state-of-the-art-techniek. Een uniek concept met zichtbare en meetbare resultaten. Er is geen ander traject in Nederland die jouw gezondheidsproblemen op zo’n diep niveau aanpakt. 

✓ Acupunctuur 

✓ ScanCoaching® / Psy-Ray technologie 

✓ Pols Metabolische analyse 

✓ Advies over voeding en mineralen 

✓ Heling met geluid met de 5 elementen 

✓ Meditatie – en ademehalingstechnieken

✓ Energiewerk

Het Quantum Healing traject maakt gebruikt van Psy-ray– en PMA technologie. PSY-Ray leest via bio-energetica  jouw cellen uit op DNA niveau. Pulse Metabolic Analysis helpt jou helen doormiddel van pols resonantie die jouw metabolisme vertaalt. Daarnaast maak ik als gecertificeerd Scancoach® gebruik van de protocollen van ScanCoaching® als onderdeel van het Quantum Jump traject.

Ook psycho-emotionele factoren komen aan bod!

✓ Oorzaken op DNA niveau

✓ Jouw blokkades helder

✓ Inzicht in jouw veilgheidsmechanismen

 Onmiddellijke stressreductie

✓ Realiseer je doelen gemakkelijker

 Informatie over jouw kindbesluiten

 Ook op het niveau van voor jouw geboorte 

✓ Jouw bewustzijn neemt toe

 

Voel je weer energiek, krachtig en realiseer gemakkelijk je doelen.

Dit programma gaat over jezelf ontdekken in relatie tot je omgeving, werk en business, de stukken verkennen in jezelf die leiden tot energieverlies en blokkades, je eigen waarde en identiteit op tafel krijgen, het onder ogen zien van je eigen behoeften, hart & je hoofd te verbinden om te kunnen leven in vrijheid, rust, acceptatie, zodat je -zonder schuldgevoel of gevoel van falen- in iedere situatie opnieuw voor jezelf kunt kiezen.

Ben je geïnteresseerd in het Quantum Jump Traject, maar wil je eerst een gesprek met mij?

Laten we dan in gesprek gaan. Omdat ik maar beperkte plek heb (vanwege de persoonlijke aandacht en intensiviteit) , wil ik zeker weten dat onze samenwerking voor ons allebei 100% een goede match is en we een goede klik hebben. Daarom plan ik graag een gratis en vrijblijvend gesprek in om samen met jou te bekijken of het traject past bij jouw doelstellingen.

Ja, ik meld mij aan voor het gratis adviesgesprek!

Vul onderstaand formulier in om een gesprek aan te vragen. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Relevante berichten 

Alleen jij kan jezelf helen.

Alleen jij kan jezelf helen. Voor veel mensen is een wonder iets waarvoor je geen verklaring kan vinden. Het gebeurt, maar het is bijzonder, buitengewoon

Read More »

Diabetes type II, de sluipmoordenaar

Diabetes type II, de sluipmoordenaar

Het is onbegrijpelijk dat er in onze maatschappij zo weinig wordt gedaan aan het voorkomen en omkeren van diabetes type 2. 
er wordt ook te weinig onderzoek gedaan naar Diabetes op het gebied van constatering. Hoe sneller het namelijk ontdekt wordt, hoe gemakkelijker we het kunnen omkeren.

Read More »