Waarom ik doe, wat ik doe

Ook ik was ooit op een punt in mijn leven waar ik wist dat ik echt drastische veranderingen moest aanbrengen. Ik voelde de behoefte mijzelf te inspireren tot een hoger en ander niveau en na het ervaren van een aantal grote  crisissen in mijn leven moest ik mezelf ook persoonlijk het hoofd bieden.

Ik begon een pad van transformatie, een pad van zelfinzicht, retraites, reizen, reflecties en pijn op weg naar mijzelf, mijn ware zelf.  Dit tezamen met lange studies waaronder acupunctuur , ScanCoaching® en onderdelen van natuurgeneeskunde heeft mij gebracht tot wie ik nu ben.

Professioneel een gepassioneerd acupuncturist, therapeut en ScanCoach®. Mijn hele leven ben ik al op zoek naar de waarheid over gezondheid en voeding. Een groot deel van mijn leven draait dan ook om voeding, natuurgeneeskunde, spiritualiteit en de menselijke psyche. Altijd ben ik op zoek naar nieuwere en betere methoden die jou op een natuurlijke manier kunnen helen.

Op persoonlijk vlak ben ik een betrokken, liefdevolle papa van twee lieve meisjes, man, vriend en inspirator. En ik ben dankbaar dat ik inmiddels de leeftijd van 43 jaar heb bereikt. 

Mij missie is het bewustzijn in deze wereld helpen te verhogen, zodat wij meer vrijheid op onze keuzes hebben in dit leven. Jou te begeleiden in jouw proces van heling is mijn doel. Zo kan jij  het leven kan leiden waar je recht op hebt.

Daarnaast wil ik bruggen bouwen tussen de complementaire- en de westerse moderne geneeskunde en de mensen die dit nodig hebben.

acupunctuur zeeland

Ik volg mijn hart 

Eindelijk na vele signalen en tekens begin ik mijn hart te volgen. Ik volg mijn  grote passie en help jou met behulp van o.a. Traditionele Chinese Geneeskunde, energetische therapie en moderne technieken blokkades op te heffen.

Jou te bevrijden van trauma’s en je ware potentieel terug te vinden. Alles valt op zijn plek, ” veertig jaar voorbereiding”,  met liefde voor alles wat met voeding, techniek, natuurgeneeskunde, energie en bewustzijn te maken heeft. 

Ik wil je helpen, jou helpen de weg terug te vinden naar jezelf, terug naar je hart. Vrij van pijn zodat je kan doen waarvoor je hier bent.

In liefde Elroy Hijman

 

Gecertificeerd Scancoach® & Gediplomeerd Acupuncturist & Energetisch therapeut 

Naast dat ik gediplomeerd en gecertificeerd Acupuncturist en ScanCoach® ben. Heb ik diverse bijscholingen en masterclasses gevolgd op het gebied van voeding, psychologie, acupunctuur, pulse metabolic analysis, HRV Lifestyle analyse, HMA,  en energetisch behandelen. Het volgen van supervisie en het volgen van de laatste methoden en inzichten is een natuurlijk proces voor mij. 

On the meaning of life “The meaning of life is just to be alive. It is so plain and so obvious and so simple. And yet, everybody rushes around in a great panic as if it were necessary to achieve something beyond themselves.”

Alan Watts

Weten hoe ik jou kan helpen? Vul je gegevens in.