puntvandezielacupunctuur

Waarom ik doe, wat ik doe

Gepassioneerd

Ook ik was ooit op een punt in mijn leven waar ik wist dat ik echt drastische veranderingen moest aanbrengen. Ik voelde de behoefte mijzelf te inspireren tot een hoger en ander niveau in de zakelijke wereld, en na het ervaren van een scheiding moest ik mezelf ook persoonlijk het hoofd bieden. Ik begon een pad van transformatie , een pad van zelfinzicht, retraites, reizen, reflecties en pijn op weg naar mijzelf, mijn ware zelf.  Dit tezamen met een lange studie acupunctuur heeft mij gebracht tot wie ik nu ben. Professioneel een gepassioneerd acupuncturist, bioresonantie therapeut, Scancoach® & waarheidszoeker. Mijn hele leven heeft voeding, natuurgeneeskunde en spiritualiteit en de menselijke psyche al mijn belangstelling gehad. Op persoonlijk vlak een betrokken papa , man en inspirator. 

Mij missie is het bewustzijn in deze wereld te verhogen, zodat wij meer vrijheid op onze keuzes hebben in dit leven. Jou helpen te genezen is mijn doel, zodat jij het leven kan leiden waar je recht op hebt. 

 Daarnaast wil ik bruggen bouwen tussen de complementaire- en de westerse moderne geneeskunde en de mensen die dit nodig hebben. 

Na jaren in oude patronen te hebben geleefd en 2 heftige burn-outs te hebben doorgemaakt kan ik mijzelf gerust een deskundige noemen op het gebied van burn-out en transformatie. Ik was echt iemand die vast zat in oude patronen en zekerheden. Ook een tikkeltje hardleers moet ik eerlijk bekennen. Blijkbaar was ik iemand die wakker geschud moest worden met de ‘harde hand’.

Vastgezet in oude patronen

Ik had ik mijzelf vastgezet in een leven die eigenlijk helemaal niet bij mij paste. Zo was ik werkzaam in de bankwereld, een bedrijfscultuur die niet echt paste bij mij als gevoelsmens. Maar je gaat door je, bent er in-gerold, op zoek naar succes en waardering op de ‘maatschappelijke ladder en goedkeuring van mijn directe omgeving waaronder mijn ouders. Je hebt het gevoel vast te zitten in je leven, je hypotheek en je andere verantwoordelijkheden. Leven naar conditionering, leven op ontkenning, van ontkenning van je eigen gevoel en kern. Mijn omgeving was natuurlijk ook wat gewend.

Ik volg mijn hart 

Eindelijk na vele signalen en tekens begin ik mijn hart te volgen. Ik volg mijn  grote passie en help mensen met behulp van o.a.  Traditionele Chinese Geneeskunde en moderne technieken blokkades op te heffen, te bevrijden van trauma’s en  hun ware potentieel terug te vinden.  Alles valt op zijn plek, ” veertig jaar voorbereiding”,  met liefde voor alles wat met voeding, techniek,  natuurgeneeskunde,
energie en bewustzijn te maken heeft. Ik wil je helpen, jou helpen de weg terug te vinden naar jezelf, terug naar je hart. Vrij van pijn zodat je kan doen waarvoor je hier bent.

In liefde Elroy Hijman

Gecertificeerd Scancoach® &
Gediplomeerd Acupuncturist & Bioresonantie therapeut