Over Puntvandeziel
en wat ik voor jou doe

GEDIPLOMEERD ACUPUNCTURIST, ENERGETISCH THERAPEUT & Gecertificeerd Scancoach®  

Mijn hele leven ben ik al op zoek naar de ‘waarheid’ over gezondheid, voeding en spiritualiteit. Een groot deel van mijn leven draait hier dan ook om, het is mijn passie.  

 Ik werk van nature met energie die genezend werkt, ben erg spiritueel, maar dan wel met beide benen stevig op de grond. In mijn leven heb ik zelf diverse spirituele transformaties doorgemaakt.

transformatie coaching

Naast dat ik gediplomeerd en gecertificeerd Acupuncturist en ScanCoach® ben, heb ik diverse bijscholingen en masterclasses gevolgd op het gebied van voeding, psychologie, acupunctuur energetische behandelingen. Daarnaast begeleid ik professionele therapeuten en coaches  bij hun eigen (spirituele) transformatie.

Ik ben praktiserend lid van de Nederlandse vereniging voor Acupunctuur. Een NVA-acupuncturist is HBO-opgeleid en beschikt over een gedegen kennis van zowel Chinese als Westerse geneeskunde. Een NVA-acupuncturist heeft zich te houden aan duidelijke reglementen. Denk daarbij aan regels met betrekking tot praktijkvoering, hygiëne, steriliteit en veiligheid, ethiek en privacy. De NVA heeft een klachtenprocedure, is aangesloten bij de geschilleninstantie KAB en beschikt over een Tuchtcollege.

Acupunctuur & Energiewerk

Acupunctuur

De acupunctuurstijl die ik hoofdzakelijk gebruik is de vijf elementen- en SAAM acupunctuur en vaak combineer ik acupunctuur met chakra energie. Tijdens mijn acupunctuur behandelingen maak ik ook gebruik van speciale technieken zoals moxa en cupping.

acupunctuur zeeland

Energiewerk

Het primaire doel van energiewerk is  om de frequentie van jouw energetische velden, meridianen en centra (chakra’s) van je lichaam te veranderen. Energiewerk verbetert en brengt gezondheid en vitaliteit in evenwicht op alle niveaus. Methoden die ik inzet zijn klankschaal massages en energy healing op jouw chakra’s  met visualisatie en intentie.

Transformatie- & springshift coaching

Transformatiecoaching

Spirituele transformatie coaching maakt je bewust van wie je echt bent in deze wereld en stelt je in staat om plaats te maken voor wat je echt wilt creëren. Het is zowel uitdagend als helend en richt zich direct op je relaties, innerlijke overtuigingen en je grootsheid. 

acupunctuur zeeland

Springshift Coaching

De Springshift methode maakt gebruik van PSY-ray technologie wat werkt op het snijvlak van bio- energetica en big data. Er is geen andere methode die psycho – emotionele patronen op zo’n effectief en diep niveau aanpakt. Het vergroot jouw bewustzijn en transformeert je naar ongekende hoogte. 

Laat mij jou terugbellen