ScanCoaching

Maak contact met je emoties.

 

Mensen vragen mij weleens waarom ik mijn praktijk Puntvandeziel heb genoemd. Hier zijn meerdere reden voor. Een van de reden is dat ik tijdens mijn acupunctuurbehandelingen diep contact met mijn patiënten maak op het niveau van de ziel. Zo kan ik mijn clienten op diverse niveau’s helpen om contact te maken met hun emoties.

Wij zijn meer dan een lichaam

Een andere reden voor de naam Puntvandeziel is mijn overtuiging dat wij niet “slechts” een lichaam zijn maar een ziel dat in een lichaam huist. Veel ziekte ontstaat doordat wij een bepaalde ervaring niet willen of durven aangaan of omdat we ons niet op het juiste levenspad begeven. Leren luisteren naar de signalen van je ziel is al helend en hier help ik mijn patenten bij.

Niet langer pijn ervaren

Alle (emotionele) pijn die we ervaren is het resultaat van de onderdrukking van pijnlijke emoties in onze ziel. We kiezen ervoor om deze niet te voelen.
Hierdoor stagneert en energie, komen er blokkades en ontstaat er pijn en ziekte. Als we ervoor kiezen om onze pijnlijke emoties te voelen en ze vervolgens los te laten, zullen we niet langer emotionele pijn ervaren.

Om dit te doen moet je op een heel diep gevoelsniveau beslissen dat je emotionele pijn wil voelen. Zodra je dit wil en het toestaat, zul je gaan voelen en kan je loslaten. Geblokkeerde energie begint dan weer te stromen. Dit is het begin van de heling op alle vlakken voor jou.

Dankbare resultaten

In mijn praktijk werk ik hoofdzakelijk via het lichaam. Met acupunctuur om energie weer vrij te laten stromen, te balanceren en blokkades op te heffen. ScanCoaching® zet ik in om energie van de cellen te meten op psycho emotioneel niveau. Hierdoor worden blokkerende patronen zichtbaar op DNA-niveau. Cellen die worden herkent en erkent zorgen voor directe heling op een diep niveau. Gecombineerd zorgt het voor ongekende en hele dankbare resultaten.

Vier hoofdlagen van emotionele pijn

Maar hoe zit het nu met emotionele pijn in onze ziel? Er zijn vier hoofdlagen van emotionele pijn die we in onze ziel hebben:

✓  Woede

✓  Verslavingen

✓  Angst

✓ Verdriet

Woede bedekt onze verslavingen, onze verslavingen bedekken onze angst en onze angst bedekt ons verdriet. Schaamte kan net als angst, ook ons ​​verdriet bedekken en deze worden op hun beurt weer bedekt door verslavingen en woede.

Onze verslavingen zijn een laag emoties in ons die helpen onze angst en verdriet te vermijden. Het zijn de zogenaamde ‘onderbewuste’ emoties die ons gedrag en onze acties sturen. Het is mogelijk om je volledig bewust te worden van deze emoties.

Angst varieert van een niet-ontspannen en onrustig gevoel, tot angstig, gestrest of bezorgd.

De emoties in onze ziel zitten in lagen.

✓ Verdriet zit onderaan – Angst bedekt ons verdriet – Onze verslavingen dekken onze angst –  Woede bedekt onze verslavingen.

✓  Als we boos zijn, ontkennen we angst – Als we bang zijn, ontkennen we verdriet en verdriet is de oorzaak van emotionele pijn.

Door ons een weg te banen door lagen van emoties, kunnen de emoties uit onze ziel stromen en ons voor altijd verlaten.

Losgekomen emoties

In mijn praktijk maak ik met acupunctuur ook gebruik van de 8 bijzondere meridianen. Ik zal het niet te technisch maken, maar deze zijn bij uitstek geschikt om constitutionele issues en psycho – emotionele pijn op te lossen. Ik gebruik deze bijzondere meridianen met groot respect en nederigheid. Want als patiënten er niet klaar voor zijn om aan het werk te gaan met de losgekomen emoties, dan werkt het alleen maar averechts.

Zijn de patiënten er wel klaar voor dan zijn de resultaten echt super !

Ik wil mijn patiënten de kans geven om hun eigen behandelingen te omarmen en zich open te stellen voor de mogelijkheid tot heling.

Heb jij ook langere tijd (emotionele) klachten die je eindelijk opgelost wil zien. En ben je bereid daar wat voor te doen? Neem dan contact op met mij.