1+1=3 Herfstactie

Deel de liefde

Er is absoluut geen beter gevoel in deze wereld dan eindelijk te begrijpen wat je levensdoel en missie is. Er is geen beter gevoel dan te voelen en te begrijpen wie je echt bent. En er is ook geen beter gevoel om eindelijk door te hebben waarom je altijd maar weer diezelfde zelf-sabotage-achtige patronen herhaalt. Die patronen die jouw weghouden van het leven wat jij echt wil leven, jou weghouden van het waarmaken van jouw dromen.
 
En laat dit nu zijn waar ScanCoaching de absolute kampioen in is. Met geavanceerde PSY-ray technologie en gecertificeerde protocollen coachen wij jou naar je levensdoel en missie.
 

ScanCoaching® is een methode om de ‘software van je geest te herschrijven’. En daardoor veranderd je je leven. Het is een proces dat de standaardmethoden die vaak gebruik worden in conventionele coachingsmethoden van visualisatie, wilskracht en positief denken overstijgt. ScanCoaching® is een baanbrekende aanpak die:

✓ non invasief is 
snel en meetbaar is
je leven ingrijpend positief veranderd
aanzienlijk je stressniveau verlaagt
jouw welzijn verbetert
je huidige proces zichtbaar maakt
de imprint en kindbesluiten naar boven haalt

Ontdek je waarheid

Ben je niet bang om de waarheid te ontdekken over jezelf? Om anders te beslissen? Klaar voor de volgende stap in jouw leven? Dan heb je nu de kans om niet alleen zelf deze unieke kans te pakken, maar ook jouw geliefde, vrienden, familie of anderen uit jouw omgeving.
 

De actie

De maand september en oktober heeft PuntvandeZiel in samenwerking met Echtscherp een unieke 1 + 1 = 3 actie.
Als 2 personen ieder deel nemen aan hetzelfde programma’s van Puntvandeziel dan krijgt de derde persoon hetzelfde programma gratis. Hoe dit vervolgens verdeeld wordt is aan jullie. Verdeel het dan heb je allemaal ruim 33% korting. Of geeft het weg door een lief familielid of fijne vriend deze transformatie door te gunnen. Hoe dan ook het is een super aanbod!
 

Duur van de actie

 
Drieëntwintig september start deze actie en eindigt op 23 oktober. Zo heeft iedereen de kans om een trio te vormen en gezamenlijk deel te nemen aan deze unieke actie.
 

Welke is voor jou bestemd?

 
1. Exclusief bewustzijnsprogramma : binnen 100 dagen transformeren om jouw potentieel te leven.
2. Resultaatgericht gezondheidsprogramma: Begeleiding en behandeling naar de oorzaak en oplossing van jouw klacht
3. Ontdek je blauwdruk in 1 dag: Herkenning en erkenning van jouw belangrijkste energievalkuilen, imprint en kindbesluiten
 
Wil jij graag advies over welk programma bij jou zou passen. Neem dan contact met ons op, dan plannen we een vrijblijvend telefoongesprek in.
 
Of reserveer direct je plek op www.puntvandeziel.com of www.echtscherp.nl