Acupunctuur brengt je leven weer in balans!

De traditionele Chinese geneeskunde en dus ook acupunctuur is van mening dat een ziekte wordt veroorzaakt door verstoringen van de energiestroom in het lichaam. Acupunctuur herstelt de natuurlijke balans van het lichaam en het zelfherstellend vermogen.

De acupunctuurstijl die ik hoofdzakelijk gebruik is de vijf elementen- en SAAM acupunctuur. Het grote voordeel is dat er hiervoor weinig naalden gebruikt hoeven te worden en er dus optimaal gebruik gemaakt wordt van het zelfhelende vermogen. Vaak kies ik er ook voor om alleen te werken met acupressuur (zonder naalden).  Bij deze behandeling oefen ik fysieke druk uit op acupunctuurpunten met als doel blokkades in de meridianen op te heffen. Het is zeer ontspannend, werkt verkwikkend en je energieniveau en immuunsysteem krijgen een boost. Eigenlijk is het een super energetische massage.

Acupunctuur helpt bij veel klachten en is uitermate geschikt voor chronische klachten.

✓  Nekpijn en schouderpijn

✓  Rugpijn en kniepijn

✓  Hoofdpijn en migraine

✓  Slaapproblemen

✓  Vage klachten

✓ Prostaatklachten 

✓  Overgewicht 

✓  Allergieën 

✓  Lusteloosheid en Burn-out

✓  Psychische klachten

Tijdens mijn acupunctuur behandelingen maak ik ook gebruik van speciale technieken zoals moxa, cupping en (klankschaal)massage. Daarnaast maak ik gebruik van energetische heling. 

Heb je een vraag? Vul je gegevens in en je wordt zo spoedig
mogelijk teruggebeld.